Showing posts with label Funny Quiz Show Answers. Show all posts
Showing posts with label Funny Quiz Show Answers. Show all posts

Saturday, 2 August 2025

10 funny quiz show answers (part 12)

I'm not particularly a fan of quiz shows, but I do enjoy it when the contestants give silly answers.

"Cruise, Cruise, wherefore art thou Cruise?"
Thankfully, there have been many foolish quiz show answers over the years*, so here's another batch of amusing answers from quiz show contestants who forgot to put their brain into gear before answering the questions.

* As you probably guessed by the fact that this is part 12.

1) "Which of Posh and Beckham's sons shares his name with a Shakespeare character?"
"Cruise."

From the famous play Cruise and Juliet, presumably.




2) "Name a reason why a woman might marry an ugly man."
"Because she's ugly too."

I thought they say that opposites attract?

Saturday, 14 September 2024

10 funny quiz show answers (part 11)

Contestants on TV quiz shows can win a lot of prizes ... but only if they don't give silly answers!

Thankfully, that applies to lots of contestants, as evidenced by the fact that this week the Charles Fudgemuffin blog features its eleventh round up of funny quiz show answers.

Nervous reader: "Aargh!"
Charles Fudgemuffin: "I did warn you."
However, as a warning for the first question, those of a nervous disposition should look away now...

1) "Name something that makes you scream."
"A squirrel."




2) Be very careful if you live near to this next contestant...

Les Dennis: "Other than crime, name something associated with Inspector Morse."
Contestant: "Murder."
Les Dennis: "So you don't see murder as a crime?"

Saturday, 26 November 2022

10 funny quiz show answers (part 10)

I don't watch a lot of quiz shows, but I do enjoy it when quiz show contestants give silly answers! With that in mind, this week the Charles Fudgemuffin blog features another round up of funny quiz show answers.

Merry Wednesday!
To start things off, here's an amusing answer to a question from Tipping Point...

1) "On what date is Christmas Day traditionally celebrated each year?"
"Wednesday."



2) "Name an animal used as a form of transport."
"A turtle."



3) "Name a game played in the dark."
"Charades."

Saturday, 28 August 2021

10 funny quiz show answers (part 9)

As confirmed by my eight previous blog posts on the subject of funny quiz show answers, there are many occasions when quiz show contestants gave answers that were amusingly silly. This week I feature ten more silly answers, but first, here's some advice for the contestant who gave the first answer. Always listen carefully to the question.
Personally, I prefer to toast marshmallows,
rather than people, over a fire.

1) "Has London hosted the Olympic Games twice or three times?"
"Once."



2) "Name a way of toasting someone."
"Over a fire."

Saturday, 24 October 2020

10 funny quiz show answers (part 8)

One theme I like to feature on the Charles Fudgemuffin blog from time to time is funny quiz show answers, so here's another selection of silly answers from quiz show contestants who didn't win the point, but did bring a chuckle to my face.
Pots in a pot.

1) "Name a musical instrument you can play in the bath."
"A drum kit."



2) "In the abbreviated names of fruit and vegetables often seen in greengrocers, the word 'pots' is short for which word?"
"Pottery."

Saturday, 18 May 2019

10 funny quiz show answers (part 7)

Seven fingers? Ha!
Everyone knows that fingers come in threes.
It's been a while since my last round-up of silly quiz show answers, so that must mean it's time for another batch of answers from foolish quiz show contestants who opened their mouths before they put their brains into gear...

1) "What day is Christmas traditionally celebrated in the UK?"
"Wednesday."


2) "Name something which comes in sevens."
"Fingers."


3) "Dundonians are natives of which Scottish city?"
"Cardiff."


4) "Which of the four seasons comes last alphabetically?"
"Autumn."

Saturday, 7 July 2018

10 funny quiz show answers (part 6)

It's time for another round-up of amusing quiz show answers, starting with a contestant whose specialist subject most definitely isn't astronomy...

Advice for quiz contestants: Robots don't count as life.
1) "What is the only planet in the universe known to support life?"
"Mars."


2) "Name a weapon in the game of Cluedo."
"Dice."

Hmm, maybe if you're playing against a really bad tempered player...


3) "What fruit has varieties called Mandarin and Seville?"
"Spinach."

Saturday, 27 May 2017

10 funny quiz show answers (part 5)

"Howard be thy name."
It's been a while since I last featured silly quiz show answers on the Charles Fudgemuffin blog, so here are another batch of foolishly amusing quiz show answers from contestants who forgot to put their brains in gear before they spoke...

1) "What was Gandhi’s first name?"
Answer: "Goosey."


2) "Name something made of wool."
Answer: "A sheep."


3) "In the Lord’s Prayer, what word beginning with 'H' meaning 'blessed' comes before 'be thy name'?"
Answer: "Howard."

Saturday, 4 June 2016

10 funny quiz show answers (part 4)

Not a picture of a carnivore,
according to one quiz show contestant.
I'm not particularly a massive fan of quiz shows, but I do enjoy it when contestants give silly answers. So here's another batch of amusingly foolish answers provided by quiz show contestants, with weird and wonderful answers on the themes of dodgy pickles, hovering reptiles and extra-terrestrials...

1) "Was the Tyrannosaurus Rex a carnivore or a herbivore?"
Answer: "No, it was a dinosaur."


2) "Name three places you can apply cream."
Answer: "Er ... Doncaster, Swindon and Leeds."


3) "Name a food you can eat without chewing."
Answer: "Chips."

Saturday, 13 June 2015

10 funny quiz show answers (part 3)

"Sorry, you've failed the audition for Mastermind."



London. Famous for Big Ben,
Downing Street, and of course ... pasta.
As I've highlighted before on the Charles Fudgemuffin blog, contestants on quiz shows have come up with some very silly answers over the years. Here's another collection of silly answers from quiz show contestants who most definitely weren't appearing on Mastermind...

1) "Name something London is famous for."
Answer: "Pasta."


2) "Name something a blind man might use."
Answer: "A sword."


3) "Which letter of the alphabet sounds exactly the same as the term for a female sheep?"
Answer: "Baa!"

Sunday, 6 July 2014

10 funny quiz show answers (part 2)

More silly answers from contestants who spoke before switching on their brain.


It's been a few months since I featured a selection of funny quiz show answers on the Charles Fudgemuffin blog (including one from a contestant who reckoned the 'Six Day War' lasted for fourteen days), so here's another batch of silly quiz show answers from contestants who failed to engage their brain in gear before opening their mouths.

A car with two wheels...
(more commonly known as a motorbike).
Once again, all of the following are genuine answers from contestants who appeared on TV and radio shows over the years, and this next batch of geniuses includes experts at spelling, biology and basic arithmetic, as well as someone you definitely wouldn't want to share a lift with...

1) Presenter: "Name an occupation beginning with T."
Contestant: "Doctor."
Presenter: "No, it's T. T for Tommy. T for tango."
Contestant: "Oh. (Pause). Doctor?"


2) "Name something your car can have two of."
Answer: "Wheels."

Sunday, 2 March 2014

10 funny quiz show answers

None of the following contestants were appearing on Mastermind...


Darts, a popular game featuring a black ball.
The characters in my scifi novel 'The Quiz Master' give some wise and some not so wise answers to the questioned they are asked, but the following answers from real life quiz show contestants are exclusively stupid!

Just to reiterate, all of the following are genuine questions and answers from TV and radio shows over the years, starting with a pretty surreal answer from one contestant...

1) "Name an animal whose eggs you probably never eat for breakfast."
Answer: "Hamster."


2) "Of all Beatrix Potter's books, which is the only one to feature a human in the title?"
Answer: "Peter Rabbit."


3) "Name a game that uses a black ball."
Answer: "Darts."

More blog posts by Charles Fudgemuffin